ALK Gradnja

Privredno društvo ALK Gradnja doo Beograd-Novi Beograd, osnovala je jedna od najvećih i najuspešnijih kompanija u Krasnodarskom kraju, Ruskoj Federaciji OOO ALK ++ KOMPANI koja se pretežno bavi visokogradnjom.

OOO ALK ++ KOMPANI, osnovana je pre 20 godina i imala je ogroman doprinos u realizaciji 22. Zimske olimpijade i 11. Zimske paraolimpijade 2014. godine koje su održane u gradu Soči u Ruskoj Federaciji. Za potrebe Olimpijskih igara u ovom ruskom sportskom i turističkom centru, kompanija je izgradila veliki broj objekta i na tom poslu je angažovala čak 4000 građevinskih radnika. Osim za potrebe Olimpijskih igara i Zimske paraolimpijade, kompanija je na tržištu Ruske Federacije izgradila više od 4 miliona kvadratnih metara stambenog i poslovnog prostora.

Kompanija je članica Saveza graditelja Sočija, a njena osnovna delatnost je usmerena na kapitalnu izgradnju, popravku, unapređenje i projektovanje objekata.

OOO ALK ++ KOMPANI iz Ruske Federacije upravo kroz osnovanje ALK Gradnja doo Beograd- Novi Beograd planira da koristeći svoje znanje, iskustvo i resurse proširi svoje poslovanje i u Republici Srbiji, gde se u narednim godinama planira stvaranje kompanije koja će u oblasti građevinarstva, prvenstveno visokogradnje izrasti u lidera na ovim prostorima.

direktor Resad Bajramovic

063 8363334,
office@alkgradnja.rs

Naše delatnosti

Kapitalna izgradnja
Unapređenje objekata
Projektovanje
Popravka objekata
alk gradnja, gradnja, alk company, alk beton, gradjevinski radovi, logo

Nismo sami na tržištu!

Deo smo jedne velike korporacije, OOO ALK ++ KOMPANI, koja se bavi visokogradnjom i prodajom betona. Kompaniju čine dve potkompanije ALK Beton i ALK Gradnja. Zajedničkim radom nastojimo da stvaramo nove prilike za Vas. Zajedno nudimo kvalitet, poverenje, kompetentnost, profesionalnost i iskustvo.
alk gradnja, gradnja, alk company, alk beton, gradjevinski radovi, logo
alk gradnja, gradnja, alk company, alk beton, gradjevinski radovi, logo
0
kvadratnih metara
0
zaposlenih
0
godina iskustva

ZAŠTO SMO DOBRI

Poverenje

Sa 20 godina iskustva u našoj delatnosti gradimo poverenje između nas i naših klijenata.

Kvalitet

Koristimo najbolji materijal za gradnju. Osim za potrebe Olimpijskih igara, na tržištu Ruske Federacije, izgrađeno je više od 4 miliona kvadratnih metara stambenog i poslovnog prostora.

Usluga

Višegodišnjim iskustvom i zadovoljstvom klijenata garantujemo najbolju uslugu za Vas.

Profesionalnost

Nudimo Vam pouzdanost i efikasnost. Budite sigurni da će se posao završiti u roku.

Galerija slika